GASTROIA IV. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU ÖZEL SAYISI YAYINLANDI ( Cilt 3 - Sayı 4 )

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Uygulama ve Araştırma Merkezinin  (TURAM) yayın organı olan Gastroia Dergisinin  Mersin Üniversitesi Anamur Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu ve Anamur Meslek Yüksekokulu tarafından 19-21 Nisan 2019 tarihinde düzenlenen  ‘Kırsal Turizm’ ana teması ile gerçekleştirilen ‘VIII. Ulusal IV. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu’na ait özel sayısı yayınlanmıştır. Sayıya https://dergipark.org.tr/tr/pub/gastoria/issue/51504 adresinden erişim sağlanabilir.

Ekler

__ndex.pdf