Kültürel Miras ve Turizm Çalıştayı-2

Çalıştay kapsamında Türkiye’deki herhangi bir turizm programında lisansüstü eğitim gören 20 başarılı öğrenciye birbirinden değerli eğiticiler tarafından kültürel miras ve turizm ile ilgili dersler verecektir.

Yürütücülüğünü Doç. Dr. Tülay GÜZEL'in üstlendiği ve TÜBÜTAK 2237-2,  Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan ''Kültürel Miras ve Turizm Çalıştayı'' , 4-6 Kasım 2022 tarihleri arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.Araştırma MErkezimiz olarak işbirliçi kuruluışlar arasında yer aldığımız çalıştayda, Türkiye'de herhangi bir turizm programında lisans üstü eğitim gören 20 başarılı öğrenciye birbirinden değerli eğitimciler tarafından dersler verilecektir.Çalıştayımn amacı, turizm alanında eğitim gören öğrencilerin , kültürel miras ile   turizm arasındaki ilişikilerde farkındalıklarının arttırılmasıdır.