Turizm Alanında Bilimsel Araştırma Yöntemleri Çalıştayı-2

Çalıştay ile turizm alanında lisansüstü eğitim gören öğrencilerin araştırma yöntemleri konusunda bilgi ve becerilerini artırması amaçlanmaktadır.

Yürütücülüğünü Prof. Dr. Mustafa BOZ üstlendiği ve TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan ‘Turizm Alanında Bilimsel Araştırma Yöntemleri Çalıştayı-2 , 26-27 Eylül 2022 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Çalıştayın işbirlikçi kuruluşları arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm ve Uygulama Araştırma Merkezi olup çalıştay kapsamında Türkiye’deki herhangi bir turizm programında lisansüstü eğitim gören 30 başarılı öğrenciye birbirinden değerli eğiticiler tarafından nitel araştırma yöntemleri ile ilgili dersler verecektir. Çalıştayın temel amacı, turizm alanında lisansüstü eğitim gören öğrencilerin araştırma yöntemleri konusunda bilgi ve becerilerini artırmaktır.