Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
TURİZM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Türk Mutfağı Haftası Kapsamında Yöresel Lezzetler Tadım Etkinliğine Katılım

Türkiye'de tüm illere kutlanılan Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde yapılan açılış , kahvaltı sunumu ve yöresel lezzetlerin sunumu olarak gerçekleşti

Türkiye genelinde bu yıl ilk kez gerçekleştirilen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri kapsamında Çanakkale İl Kültür ve Turizm il Müdürlüğü önünde yapılan programda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Çanakkale Ticaret Borsası tarafından vatandaşlara yöresel lezzetlerden ikramlar yapıldı.

İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Murat Yılmaz, Çanakkale Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal, ÇOMÜ Turizm Fakültesi Dekanı Mustafa Boz, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Halk Bilimciler Hüseyin Demir, Ömer Gözükızıl, Senem Özcan ve Mümtaz Fırat, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bekir Çelen, TKDK İl Koordinatörü Hasan İskender, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sema Sandal, Çanakkale Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sevcan Elver ile kurum ve kuruluşların müdürlerinin katılım sağladığı programda önce Türk Mutfağı Haftası Sunumu ve söyleşi gerçekleştirildi ardından vatandaşlara keşkek ve peynir helvası ikramı yapıldı.