Turizm Alanında Bilimsel Araştırma Yöntemleri Çalıştayı-2 Başladı

Çalıştay , Türkiye’deki herhangi bir turizm programında lisansüstü eğitim gören başarılı öğrencilere nitel araştırma yöntemleri ile ilgili dersler verilmesini kapsamaktadır.

Turizm Alanında Bilimsel Araştırma Yöntemleri Çalıştayı-2 , Araştırma Merkezi Müdürümüz Prof. Dr. Mustafa BOZ yürütücülüğünde çevirim içi, olarak başladı . TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Programı kapsamında desteklenen çalıştay, 35 katılımcı ile Salı günü de  devam edecektir. Çalıştayın işbirlikçi kuruluşları arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm ve Uygulama Araştırma Merkezi bulunmaktadır. Türkiye’deki herhangi bir turizm programında lisansüstü eğitim gören başarılı öğrencilere birbirinden değerli eğiticiler tarafından nitel araştırma yöntemleri ile ilgili  dersler verilmektedir. Çalıştayın amacı, öğrencilerin araştırma yöntemleri konusunda bilgi ve becerilerini artırmaktır.