Birim Kalite Güvence Politikası

Kalite Güvence Politikası;

Araştırma Merkezimiz, Kalite Güvence Politikası; ülkesinin milli çıkarları doğrultusunda YÖK ve YÖKAK standartları gereğince üniversitemiz adına, araştırma yaptığı alanlarda geleceğin nitelikli bilgi üretme misyonunu üstlenmiş, bu bağlamda ulusal ve uluslararası anlamda tanınmış, holistik bakış açısına ve disiplinlerarası araştırma anlayışına sahip, topluma örnek olabilen, iletişimci, önyargısız, endüstri 4.0 ve toplum 5.0 koşullarında proaktif, yenilikçi, girişimci, yetkin, eğitim, araştırma ve hizmet sunumu sağlayan, şeffaf, güvenilir, hesap verebilir, sürekli iyileştirmeye, gelişmeye ve değişime açık bir araştırma  birimi olmayı hedefleyerek Kalite Güvence Politikası’nı bu yönde dizayn etmiştir.